Turisticka monografija

9,80

  • Autor: Trivo Zolak, istraživač, svjetski putnik i publicista
  • O AUTORU
  • Turistički vodič kroz čudesno lijepu zemlju

U publikaciji su navedene najvažnije turisičke vrijednosi Crne Gore: prirodne , etnografske, kulturno-istorijske i graditeljske, koje čine turističku ponudu vrlo atraktivnom. Posebnu vrijednost čini pet nacionalnih parkova, kao i prirodni i kulturni somenici pod zaštitom UNESCO.

3 na zalihi

SKU: ISBN.978-86-7792-587-1 Kategorije: , , Oznaka: Product ID: 10591

Opis

Autor: Trivo Zolak

  • Žanr : Turistički vodič kroz čudesno lijepu zemlju
  • Jezik: Crnogorskqo izdanje
  • Broj stranica – 137 –  Meki povez

Autor ove poučne publikacije je istraživač i publicista mr Trivo Zolak iz Bara, koji je davnih sedamdesetih godina radio kao istraživač u prvom crnogorskom Institutu za pomorstvo i turizam u Kotoru. Za sedam godina rada u ovoj naučnoj instituciji istraživač Zolak je posjetio sva mjesta u Crnoj Gori i prepješačio gotovo sve planine, upoznajući tako sve turističke vrijednost naše prelijepe zemlje.

Ovo četvrto, dopunjeno izdanje su izdali NIŠP „Pegaz“ iz Bijelog Polja i NU „Moć znanja“ iz Bara. Monografija je obima 365 stranica, sa 100 kolor fotografija i izgleda vrlo atraktivno.

U ovoj zanimljivoj turističkoj publikaciji predstavljene su najznačajnije prirodne, etnografske, kulturno-istorijske i stvaralačke vrijednosti Crne Gore, zatim izabrane turističke agencije, hoteli, kampovi, autoservisi, vinarije, kao i turistička domaćinstva u selima i na katunima.

Naslovna fotografija: KIC Budo Tomović 

Dodatne informacije

Težina 230 g
Dimenzije 11,5 × 2 × 19,6 cm
Type de livre

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Turisticka monografija”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Le contenu est protégé !!