Poštovani autori, Ideja za ovaj sajt je vođena ogromnom željom da vam ponudimo, omogućimo profesionalno reklamiranje knjige, koje se u većem slucajeva prepusta autoru, i ponudimo specijalne uslove za saradnju. Ako ste već ostampali vašu knjigu, ne čuvajte je u kući. Šta znači biti naš član? Znači dobiti ekipu Delfin marketinga,  kao stalnog saradnika, profesionalnu ekipu koja će se zauzeti za promociju vašeg imidža, pročociju vaših novih naslova i prodaju vaših knjiga tokom cele godine.

Zašto članarina ?

Zato, biti član? Da bi bili sigurni u iskrenu želju za saradnjom i obavezama koje bi mogle iskrsnuti u tom periodu. Kao član, možete nam dostaviti neograniceni broj knjiga. Mi ćemo biti uz vas, da predložimo nove ideje ili da prihvatimo vaše, da bi ostvarili zajednički cilj. Posle uplaćene članarine  i nakon prijema knjiga ( tri kljige od svakog naslova), dostavicemo vam sve instrukcije pracene ugovorom o saradnji i uslovima prodaje.

Osnovna pretplata

Nudimo vam, obradu reklamnog materijala tokom cele godine za sve vase knjige. Vase autorsko pravo od prudaje je 50% za stampane i digitalne knjige. Ukoliko zelite da reklamirate vas rukopis pre stampanja, nudimo vam omot knjige.

VIP pretplata

Nudimo vam iste prednosti kao iz Standard ponudom, kao i  video prezentacije za sve knjige, video intervjue, novinske isečke. Uz sav reklamni materijal, autor je duzan da dostavi video snimake prihvatljivog kvaliteta.

Premium pretplata

Nudimo vam sve prednosti iz Vip ponude kao i izradu reklamnih banera i reklamnog prostora na našoj platformi.

Informacije : delfinnoveknjige@gmail.com

Promocija knjiga u Dvorcu kralja Nikole
Promocija knjiga u Dvorcu kralja Nikole
Ne skrivajte se ! Neka vas svi vide !

Naši članski paketi za autore

Osnovna pretplata
60god
VIP pretplata
75god
Premium pretplata
99god
error: Le contenu est protégé !!